Gyerek Születésnap

Egy gyerek életében a szülinapja talán az év legnagyobb eseménye. Minden szülő szeretné ha gyereke szülinapja különleges, otthonos, izgalmas, élményekkel teli és fantasztikus lenne. De valljuk be, többnyire már nem igazán tudunk mit kitalálni, hiszen az ötlet-patronok többségét már ellőjük hétköznap esténként lefektetéskor vagy egy hétvégi mókázás alkalmával. Ilyenkor érdemes profikra bízni a ötletelést és a szervezést egyaránt és félretenni minden önmagunkban fellelhető makacsságot, hogy majd mi megoldunk mindent: műsort, tortát, élményt, takarítást.
Milyen kínálatból választhatsz? A határ a csillagos ég – mondják az ötletgazdák, de azért nézzünk meg néhány ötletet a teljesség igénye nélkül, hogy mire is készülhetnek a gyerekek:
Természetesen az első a Legyél egy napra szülinapos! fotós program, ahol gyönyörű születésnapi parti-fotók készülnek az ünnepeltről. Aztán lehetnek tematikus születésnapok a rajzfilmhősöktől az egyéni kívánságokig, különleges bohócműsor Galagonya Bohóccal és barátaival, szépségparti és királylány választás, különleges szülinapi torták, szuperizgalmas játékok egy animátor segítségével.